URGENT

Ràdio Palafolls celebra el seu segon aniversari

Compartiu aquesta història

Ara fa 2 anys, el 12 de juny del 2005, RP emetia el primer programa regular de la seva nova etapa al Forroll.

Era el despertar de PLF, el programa de sardanes d’aquesta emissora, que començava a les 9 del matí, després d’un llarg silenci a les ones.
De fet l’11 de juny, l’emissora es va inaugurar, després de 6 anys tancada.
En aquests 2 anys en funcionament, l’emissora ha fet més de 13.000 hores de ràdio de producció pròpia, moltes de les quals en radiofòrmula musical, però també amb diferents programes realitzats de forma desinteressada per una trentena de col·laboradors que setmanalment realitzen el seu espai radiofònic al 107.7 de la FM.

Des de la seva posada en marxa, RP ha experimentat un creixement notable en audiència, i a esdevingut una eina útil al poble de PLF, ja que en la seva programació es troben agendes culturals del municipi i pobles veïns, consells de seguretat, noticies properes i ofertes de treball, entre d’altres.

Des del passat mes de Febrer, RP també té el seu espai a internet; d’una banda amb l’emissió en directe a través de la xarxa, o el que és el mateix, la oportunitat de seguir la programació d’aquesta emissora des de qualsevol ordinador connectat a internet en qualsevol punt del planeta, i també amb la incorporació de les noticies a la xarxa. És l’única pàgina web d’informació local actualitzada a diari.

Segons l’enquesta realitzada el passat mes de maig, més de 3000 palafollencs segueixen la ràdio municipal, sense comptar les persones d’altres municipi que també sintonitzen el 107.7 fm.

Per ser fidels a la realitat RP va néixer ara fa 22 anys, gràcies a l’impuls dels palafollencs en unes instal·lacions molt deficients a la zona de la Ciutadella de PLF. Anys després s’inauguraven els estudis de l’emissora a la plaça major, número 13, d’on desapareixeria l’any 98.
No va ser fins fa 2 anys que l’emissora ha tornat amb més impuls que mai, als nous estudis del Forroll, al Barri de St. Lluís, des d’on els parlem ara mateix.

De cara a aquest estiu l’emissora canviarà la programació transformant-se en emissora musical amb locució, com l’estiu passat, tornant a la programació regular i habitual després de la festa major.
En aquesta temporada d’estiu 2007 , l’emissora preveu de nou oferir a la seva audiència un munt de sorpreses, i regals, com ja va fer l’any passat amb el viatge a Roma i un munt de sopars regalats.
La programació d’estiu comença el proper dia 25 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics