URGENT

Festa de la multiculturalitat aquests dissabte al parc Francesc Macià de Malgrat.

Compartiu aquesta història

Conèixer altres cultures a través de la dansa i la música. Això és el que proposa l’Associació d’Immigrants de Malgrat amb la col·laboració amb l’ajuntament de Malgrat per aquest dissabte a la tarda. “Les danses i les músiques del món” és el nom d’aquesta iniciativa que es farà a les 19 h al parc Francesc Macià.

Un dels objectius d’aquesta activitat és donar a conèixer la diversitat de cultures del món i el fet que moltes persones procedents d’aquests diversos països viuen entre nosaltres. També es pretén donar a conèixer l’Associació d’Immigrants i la seva activitat al municipi.

L’associació cultural per a la promoció d’iniciatives juvenils, artístiques i de compromís Artixoc és l’encarregada de l’espectacle. A més, en el parc s’hi podrà trobar una taula informativa de l’Associació d’Immigrants. També està previst que dones gambianes preparin una beguda típica del seu país perquè els assistents hi puguin fer un tastet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics