URGENT

Aquests cap de setmana PLF és protagonista d’un munt d’activitats.

Compartiu aquesta història
Demà dissabte a les 10 del matí, la Piscina Municipal de PLF obrirà la temporada de bany 2007. Com és tradició el primer dia és d’entrada gratuïta. La piscina estarà oberta fins les 7 de la tarda a partir de demà i fins el proper mes de setembre. El web de RP hi podeu trobar els preus per enguany de la piscina municipal de PLF.

Demà serà la segona jornada de Festa a St Lluís. Demà prop de 200 persones participaran a l’arrossada popular que ha preparat el Casal D’avis de St Lluís a partir de les 2 del migdia. Ja a la tarda hi haurà jocs de cucanya i al vespre ball de festa amb Pa d’Àngel.

Diumenge, hi haurà festa de l’escuma a les 12 del migdia i a les 9 del vespre hi haurà ball amb l’orquestra Maracaibo. Totes les activitats es faran a l’antiga Fabrica el Forroll.

Demà dissabte durant tota la jornada es farà el 6è torneig de futbol Laureano Moreno.
Es tracta d’un torneig de futbol organitzat pel Club Deportiu de PLF, al camp de futbol municipal. Un camp que es troba en obres d’adequació, amb la construcció de les noves grades. Demà serà l’estrena amb aquests torneig de la nova gespa artificial que s’ha instal.lat al camp municipal d’esports del nostre municipi.Just despres del campionat es farà un sopar al parc de les esplanes amb l’actuació final del grup El tren de la Costa, un grup amb un repertori amb tota mena d’estils, des de Balls de Saló, Cumbies, Salsa, fins a Rock & Roll, Reggae, Beat, Disco, incloent-hi els darrers èxits del moment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics