URGENT

L’AMPA de les Ferreries organitza per demà una Festa de Final de Curs a l’estil de la pel·lícula Grease.

Compartiu aquesta història

A les 7 de la tarda començarà la festa de comiat del curs escolar 2006-2007 organitzada pel l’AMPA del col·legi Les Ferreries de PLF.
Es tracta d’un festivan inspirat en la pel·lícula musical Grease, la que protagonitzaven John Travolta i Olivia Newton John, a finals dels 70.

La intenció de l’AMPA és fer una festa amb alumnes i pares per celebrar el final d’aquests curs, tal i com explica Rosario Montes, membre de l’associació de Pares i Mares del Ceip Les ferreries.

Imatge de la pel.lícula Grease (1978)

Els actes festius començaran a les 7 de la tarda amb l’actuació dels nens i nenes de l’escola. També hi haurà exhibicions i torneig d’escacs, com explica la mateixa Montes.

La vetllada de final de curs continuarà amb un sopar composat per una botifarra, una beguda i un gelat. El sopar té un cost de 2 € i mig i cal comprar amb antelació el tiquet al Cafè de PLF.
Després del sopar hi haurà discoteca mòbil i ball fins a la matinada.
Amb la jornada de demà, es pretén acomiadar el present curs, tot i que encara falta una setmana lectiva. Al mes de setembre començarà el nou curs, en el que encara no es sap si s’aplicarà al nostre municipi la 6a hora, ja que les dues escoles van demanar un aplaçament d’un any abans d’aplicar-la.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics