URGENT

La franja perimetral de seguretat de Ciutat Jardí encara no està acabada.

Compartiu aquesta història
Ciutat Jardí és l’única de les urbanitzacions de PLF que encara no té apunt la seva franja perimetral contra els incendis forestal. La franja, de 25 metres al voltant de les urbanitzacions, ha de permetre actuar com a tallafoc en cas d’incendis forestals.
Mas Reixach i Mas Carbó, ja tenen enllestida la seva franja perimetral, però en canvi la urbanització més gran, la de Ciutat Jardí, encara no té a punt aquesta franja de seguretat.

Els treballs han començat, però s’han hagut d’aturar davant la prohibició de fer treballs al bosc entre el 15 de juny i el 15 de setembre. Tot i això el consistori palafollenc ha demanat permís per tal de poder continuar les obres d’adequació d’aquesta franja en els propers dies i tenir-la enllestida de cara als mesos d’estiu.

El motiu del retard en la posada en marxa de la franja a Ciutat Jardí és la complexitat que comporta aquesta obra, ja que la urbanització depèn administrativament de 3 municipis; Malgrat Sta. Susanna i PLF. El president de l’associació de propietaris de Ciutat Jardí, José Carmona explica que la zona de PLF està avançada, però que Sta. Susanna encara no ha donat a conèixer la seva afectació.

L’ajuntament de PLF té una subvenció per fer l’obra abans del mes de juliol d’enguany, pel que també ha demanat una prorroga per tal d’optar encara a la subvenció del cost de la franja perimetral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics