URGENT

Ja és apunt un nou juliol jove.

Compartiu aquesta història

Es tracta d’un programa d’activitats adreçat als joves de PLF, amb un seguir d’activitats que es realitzen al punt d’informació del nostyre municipi durant el mes de juliol.
Cada tarda el PIJ prepara tallers, sortides i activitats, per tal que els joves del municipi tinguin el seu programa d’activitats estivals.

Al programa hi ha tallers de massatges, bijuteria, cuina o hip hop, activitats com ginkames de nit, piscines de nit o voley a la platja i cada setmana una sortida. Entre les sortides més detacades, hi ha un dia d’estada al Tibidabo, un altre al circuit d’aventura de Sta Susanna, o el proper dia 6 de juliol, es prepara un autocar per anar a Navàs a veure el concert de Dòver en aquesta població.

Les persones interessades en participar-hi poden inscriure’s als tallers que més els agradi, sense necessitat d’apuntar-se a tots. Les inscripcions es tancaran el proper dia 27 de juny al PIJ. Cada taller costa 3 €, les sortides costen 10 €, i cal tenir present que l’entrada al consert de Dover no entra en aquests preu, sinó l’autocar.
Les activitats del juliol jove començaran el proper dia 2 de juliol i s’allargaran fins el dia 31 quan acabaran les activitats amb un ginkama nocturna.

Aquests és el 3r any que s’organitza aquests programa d’activitats per a joves, un juliol jove que cada any aconsegueix més adeptes.

Abans de donar-se inici del juliol jove, el proper dia 29 de juny, el PIJ ha preparat el ja tradicional 3×3 de bàsquet a la pista exterior del palauet de PLF. El 3×3 de bàsquet començarà a les 9 del vespre i les inscripcions ja són obertes al PIJ.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics