URGENT

La policia desarticula un grup organitzat que es dedicava a segrestar a noies i prostituir-les a Vidres i a Lloret.

Compartiu aquesta història

La Policia Nacional ha desarticulat un grup organitzat de quatre persones de nacionalitat romanesa que suposadament es dedicaven a segrestar compatriotes seves i obligar-les a exercir la prostitució. Els arrestats, dos homes i dues dones, amenaçaven i drogaven les víctimes i es quedaven tots els diners que aconseguien oferint serveis sexuals. Les mantenien sota una estricta vigilància i, segons la policia, les deixaven sense passaport perquè no sortissin del país.

La investigació, que han fet de manera coordinada agents de la Udyco de Lloret de Mar i policies del Grup Operatiu d´Estrangers de la comissaria de Coslada-San Fernando de Henares va començar el 31 de maig quan una noia que suposadament havia aconseguit fugir dels seus captors es va presentar a les dependències policials de Madrid per donar a conèixer el seu cas.

La noia, de dinou anys, va explicar que els seus captors la van drogar, la van carregar a un BMW i la van portar cap a la Selva. A partir de la denúncia de la noia, els agents van detenir a 4 persones, dos d’elles en un club de la N2 a Vidreres i 2 més en un hostal de Lloret . La policia sospita que aquests individus podrien haver segrestat altres noies, les quals haurien tractat amb les mateixes maneres, i no descarta que hi hagi més persones implicades en aquesta xarxa.

Diari de Girona / Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics