URGENT

Malgrat tindrà els primers pisos de protecció oficial.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat, juntament amb la Diputació de BCN, han obert un concurs per adjudicar la promoció i gestió d’un edifici d’habitatges en règim de lloguer. L’objectiu municipal es destinar aquests habitatges a les situacions especials de persones o famílies amb greus dificultats d’accés a l’habitatge.

L’edifici, situat al carrer Roger de Flor, cantonada amb el carrer Isaac Albéniz, tindrà 46 habitatges, i 26 places d’aparcament. La superfície útil dels habitatges és de 38 a 70 m2, i la superfícies construïda de l’edifici és de més de 4.300 m2. Consta de planta baixa i cinc plantes. La planta coberta disposa d’una sala i una terrassa d’us comunitari i plaques d’aprofitament de l’energia solar.La Diputació de Barcelona ha estudiat la viabilitat econòmica del projecte, ha fet el projecte bàsic de l’edifici, i ha donat suport a l’ajuntament per la convocatòria del concurs. Una vegada adjudicada la promoció, la Diputació farà un seguiment de l’obra i fiscalitzarà l’adjudicació dels habitatges d’acord amb la voluntat municipal.

Seran els primers habitatges de protecció de la població veïna de Malgrat, després del fracàs d’uns pisos que s’havien de fer a la zona de la fàbrica de l’aigua, però que no van tenir suficient quorum.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics