Malgrat tindrà els primers pisos de protecció oficial.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Malgrat, juntament amb la Diputació de BCN, han obert un concurs per adjudicar la promoció i gestió d’un edifici d’habitatges en règim de lloguer. L’objectiu municipal es destinar aquests habitatges a les situacions especials de persones o famílies amb greus dificultats d’accés a l’habitatge.

L’edifici, situat al carrer Roger de Flor, cantonada amb el carrer Isaac Albéniz, tindrà 46 habitatges, i 26 places d’aparcament. La superfície útil dels habitatges és de 38 a 70 m2, i la superfícies construïda de l’edifici és de més de 4.300 m2. Consta de planta baixa i cinc plantes. La planta coberta disposa d’una sala i una terrassa d’us comunitari i plaques d’aprofitament de l’energia solar.La Diputació de Barcelona ha estudiat la viabilitat econòmica del projecte, ha fet el projecte bàsic de l’edifici, i ha donat suport a l’ajuntament per la convocatòria del concurs. Una vegada adjudicada la promoció, la Diputació farà un seguiment de l’obra i fiscalitzarà l’adjudicació dels habitatges d’acord amb la voluntat municipal.

Seran els primers habitatges de protecció de la població veïna de Malgrat, després del fracàs d’uns pisos que s’havien de fer a la zona de la fàbrica de l’aigua, però que no van tenir suficient quorum.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics