URGENT

A partir d’avui RP inicia la seva programació de Tardor i Hivern.

Compartiu aquesta història

A partir d’aquests dilluns i durant el que resta de mes de setembre s’aniran incorporant a l’antena de RP els programes habituals de l’emissora que han descansat durant l’estiu.

Segons l’emissora la programació és continuista, respecte la campanya anterior. Així tornen a partir d’ara el Tal com sona, el seguretat Ràdio, Los Musicales, El country Time, l’hora de la poesia o el magazine de tarda la finestra, entre d’altres.

També a partir d’avui retornen els serveis informatius d’aquesta emissora amb la intenció d’apropar l’actualitat del nostre municipi als oients. A banda dels butlletins horaris que es mantenen respecte l’any passat, l’informatiu del migdia s’emetrà a la 1 del migdia i també a les 3 de la tarda, i es torna a posar en funcionament el web d’informació local a través de la plana web www.radiopalafolls.com.

Tota la programació de RP es pot seguir també a través de la mateixa plana web de l’emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics