L’ajuntament de PLF organitza classes de gimnàs per a la gent gran.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
L’àrea de serveis socials del nostre consistori ha preparat unes classes de gimnàs dirigides especialment a la gent gran. Aquestes classes es faran els dimarts i dijous al matí a PLF centre i al barri de St. Lluís.
Així de 9 a 10 del matí es faran al Palauet i just després, de 10 a 11 es faran a les instal·lacions del Forroll, al barri de St. Lluís.

Les classes començaran demà dimarts però cal inscripció prèvia a través de l’area de serveis socials de l’ajuntament de PLF. Pode3u informar-vos de 9 a 2 del migdia a les seves oficines, al carrer Francesc Macià 1 , primer pis. Podeu sol·licitar més informació al telèfon del consistori, 93 762 00 43, o bé a 6través del web de l’ajuntament; http://www.palafolls.cat/

Aquestes classes de gimnàs són del tot gratuïtes i obertes a totes les persones grans del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics