URGENT

L’ajuntament de PLF organitza classes de gimnàs per a la gent gran.

Compartiu aquesta història
L’àrea de serveis socials del nostre consistori ha preparat unes classes de gimnàs dirigides especialment a la gent gran. Aquestes classes es faran els dimarts i dijous al matí a PLF centre i al barri de St. Lluís.
Així de 9 a 10 del matí es faran al Palauet i just després, de 10 a 11 es faran a les instal·lacions del Forroll, al barri de St. Lluís.

Les classes començaran demà dimarts però cal inscripció prèvia a través de l’area de serveis socials de l’ajuntament de PLF. Pode3u informar-vos de 9 a 2 del migdia a les seves oficines, al carrer Francesc Macià 1 , primer pis. Podeu sol·licitar més informació al telèfon del consistori, 93 762 00 43, o bé a 6través del web de l’ajuntament; http://www.palafolls.cat/

Aquestes classes de gimnàs són del tot gratuïtes i obertes a totes les persones grans del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics