URGENT

L’ACA es va reunir ahir amb l’ajuntament de Malgrat i assegura que encarregarà un estudi per intentar salvar els arbres de Can Feliciano.

Compartiu aquesta història
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) es va reunir ahir amb els grups municipals de l’Ajuntament per donar resposta a la moció aprovada en el darrer ple per tots els grups de l’oposició i el vot contrari de l’equip de govern en minoria del PSC, en què es reclama la preservació de l’arbreda.
El director general de l’ACA, Manel Hernández, es va comprometre a aturar les obres en aquest tram i a encarregar un altre estudi a una empresa de bioenginyeria per saber si es pot conciliar la conservació de l’espai verd amb la seguretat en el projecte actual.
Aquests anunci fet ahir per l’ACA s’ha rebut amb esperança per part dels grups de l’oposició a Malgrat; ERC, CIU, ICV I PP.
Per la seva banda l’alcaldessa de Malgrat, Conxita Campoy, que no ha volgut fer declaracions al mitjans sobre els tema de Can Feliciano des del dia del ple extraordinari sempre ha defensat la viabilitat del projecte actual i manté que és una obra molt necessària per evitar que la riera es desbordi en cas de grans tempestes.
En un termini de tres setmanes, l’ACA podria tenir un o més projectes nous amb un grau de sensibilització ambiental major que l’actual.
D’altra banda, en la reunió també es van posar sobre la taula les denúncies fetes a set persones que van participar en les mobilitzacions socials contra les obres. Les denúncies, tal i com ja va avançar aquesta emissora dilluns, van ser fetes tant per l’empresa adjudicatària de l’obra com també, segons publica avui el PUNT, pel mateix Ajuntament de Malgrat. Es dóna el cas que entre els denunciats hi ha un dels quatre regidors d’ERC, Josep Gelpí, i també el president del Grup Excursionista Malgratenc, Jaume Robert. El judici per faltes es farà el 21 de novembre als jutjats d’Arenys de Mar.
Font: Ràdio Palafolls / EL PUNT

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics