La cooperativa Conca de la Tordera obrirà una botiga a l’Ametlla del Vallés, juntament amb una altra cooperativa.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper mes d’octubre la Cooperativa Conca de la Tordera obrirà un nou establiment comercial, en aquest cas a l’ametlla del Vallés. La cooperativa maresmenca ho farà conjuntament amb la Cooperativa Plana de Vic.

A la botiga, situada en un centre comercial, s’hi podran trobar embotits, pernils, o pastes artesanes de la cooperativa osonenca, peix, i les fruites, verdures i plats preparats de la cooperativa de la Conca de la Tordera, i respon al nou concepte de botigues de fresc, tal i com explica el gerent de la cooperativa palafollenca Ramon Ribot:

El fet d’obrir un nou local i compartir-lo amb una altra cooperativa forma part d’una prova pilot que, en funció dels resultats que doni, es podria repetir en futures actuacions.
La cooperativa Conca de la Tordera la formen les cooperatives agrícoles de PLF i Blanes, i tenen 4 botigues que comercialitzen els seus propis productes. Precisament existeix la possibilitat que la seva botiga més gran, el Sindicat de PLF, pugui en un futur acollir productes de la cooperativa osonenca, tal i com explica Ribot.

La cooperativa Conca de la Tordera, que té la seva seu a PLF, va facturar l’any passat 6 milions d’€, té venta al per menor, al per major en mercats com mercabarna, i també és proveidor de les principals cadenes de supermercats com Carrefour, Bon Preu o Alcampo, a les que destina prop del 64% de la seva producció. També els productes d’aquesta cooperativa agrícola s’exporten fora de Catalunya, principalment a França i Itàlia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics