URGENT

Blanes haurà de pagar 330 mil € d’indemnització per un embargament mal executat el 1988.

Compartiu aquesta història

El procés judicial ha durat 19 anys, però, segons publica el Diari de Girona, finalment el Tribunal Superior insta l´Ajuntament de Blanes a complir amb una setencia del 91 en la que obligava a indemnitzar a una empresa amb 55 milions de pessetes. A aquesta xifra caldrà afegir-hi ara els interessos.

Del reguitzell de sentències i recursos se n´extreu que l´empresa Immobiliaria La Plantera S.A. va portar als tribunals l´Ajuntament per un embargament efectuat de manera irregular. L´empresa va denunciar que els avisos d´impagaments no se´ls van notificar correctament, per la qual cosa finalment la finca se´ls va embargar i va sortir a subhasta. Els impagaments ascendien a 261.780 euros l´any 1988.

La sentència de 1991, emesa per la sala del contenciós administratiu número 5 del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) imposava a l´Ajuntament tres pagaments, que sumaven 55 milions de pessetes.

Aquesta no és l’única sentència que haurà de posar al dia el consistori de Blanes, ja que en té una altre de similar en quantia a l’empresa Excover, que els va demandar per no haver estat triada per fer unes obres tot i ser l’empresa més qualificada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics