URGENT

Les ampes de les escoles de PLF estudien mobilitzacions per la manca de mestres a les escoles de PLF

Compartiu aquesta història
Tot i que la conselleria tenia previst cobrir les places vacants ahir mateix, la veritat és que avui dijous, una setmana després d’iniciar-se les classes, encara falten 4 mestres al nostre municipi.
És per això que les dues ampes dels centres de primària de PLF estan estudiant la convocatòria de diferents mobilitzacions per reclamar solucions a un problema que també va passar a l’inici del curs passat.

El primer dia de classe d’enguany, dimecres 12 de setembre, faltaven entre les dues escoles 12 mestres, i divendres passat la conselleria va designar a 8 mestres per cobrir baixes i suplències. Però des de llavors la situació és la mateixa, falten mestres. El cas de les Ferreries, on falten 3 mestres és el més preocupant, ja que d’aquests mestres, 2 són tutors i l’altre és l’especialista en música.

Segons la conselleria ahir es van posar a disposició prop de 1300 mestres per a un total de 400 places pendents de cobrir, entre elles les de PLF, però cap mestre va voler assumir les places del nostre municipi.

Tot i això, tal i com ja els hem explicat, els centres de PLF han proposat a persones interessades en exercir al nostre municipi, però la conselleria no els ha pogut designar, ja que tot i ser a les llistes estan en posicions diferents a les que tenen nomenament.

La realitat és que encara falten mestres a les dues escoles de PLF i la situació sembla que no s’arreglarà fins entrada la propera setmana.

El director del servei educatiu de BCN comarques, Camil Fortuny, ha assegurat a RP que avui es resoldrà la situació als dos centres palafollencs
ACTUALITZACIÓ 15.00H
Segons ha sabut aquesta emissora, una de les 3 baixes del CEIP Les Ferreries ha quedat coberta aquests migdia, pel que la situació de manca de mestres, és actualment de 2 al centre esmentat i 1 al CEIP Mas Prats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics