Tornen les 1000 i una nits a PLF, aquesta setmana amb Nicaragua.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aprofitant la presència de dues persones del poble de San Isidro, Nicaragua al nostre municipi, aquesta setmana torna a realitzar-se el cicle de les 1000 i una nits, en aquests cas per parlar del país centreamericà.

Es tracta d’una xerrada explicativa sobre Nicaragua i també del poble agermanat amb PLF, San Isidro.

Es tracta de Teresa Espinosa, membre de l’associació Guayabal, que actua de contrapart civil dels treballs de solidaritat a San Isidro i de Roger Ribas, president de la cooperativa agrícola del municipi nicaragüenc.
Aquestes dues persones, que són a PLF des de la passada festa Major, aprofiten la seva visita per instruir-se i conèixer el funcionament per exemple de la cooperativa agrícola de casa nostra, i poder aplicar allà el què han conegut aquí.

Tan Ribas com Espinosa seran presents al cicle de les mil i una nits juntament amb una palafollenca que ha viscut llargues temporades al municipi nicaragüenc i per tan ens podran apropar la realitat d’un dels països més pobres del continent americà, tal i com explica Natalia Sin, tecnica de cultura i jovetut de l’Aj. De PLF.

A principis d’aquests any, l’ajuntament de PLF va fer una beca per tal que 3 mestres de diferents escoles de San Isidro poguessin visitar el nostre municipi i conèixer les formes de treball del professorat català. A més van rebre instrucció d’informàtica i de cultura catalana amb el compromís d’estendre els coneixements als seus col·legues de professió a San Isidro.

La sessió del cicle de xerrades multiculturals, les 1000 i una es farà divendres a les 9 del vespre al Mid de PLF.
En aquests cicle ja s’ha parlat de la Índia, del Senegal, colombia i de Grècia.

Els dos nicaragüencs que participaran a les 1000 i una nits de divendres marxaran cap a Nicaragua el proper dimarts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics