URGENT

10 dies després d’iniciar-se les classes, avui les dues escoles del nostre municipi ja tenen els mestres necessaris

Compartiu aquesta història
Ahir ho anunciava el director del servei d’educació de BCN comarques, Camil Fortuny a aquesta emissora, i s’ha complert. Avui divendres ja s’han cobert les vacants que quedaven als dos centres de primària de PLF.
Ahir al matí encara faltaven 4 mestres entre les dues escoles, però al migdia, ja es va cobrir una a les Ferreries, pel que a la tarda sols faltaven 3 mestres a PLF.

Aquests matí, però , ja s’han cobert totes les que faltaven segons han confirmat els directors dels dos centres de primària del nostre municipi.

Alguns d’aquests 4 nous mestres arribats en les últimes hores són mestres de secundària que actuaran de mestres de primària mentre durin les baixes dels mestres titulats. El director de Les Ferreries, Marià Mañe, és mostra content de comptar amb tota la plantilla.

Molts dels nous mestres són palafollencs que les pròpies escoles han proposat per a les vacants, cosa que Mañé ha valorat com a molt positiu, perque així ja coneixen als nens.

D’aquesta manera es posa punt i final a la polèmica viscuda al nostre poble per la falta de professorat de primària. Recordaran que les classes van començar el passat dimecres amb 12 mestres menys dels necessaris entre les dues escoles. Després d’aquests 10 dies ja s’han cobert totes les baixes als dos centres, pel que a partir d’avui funcionaran amb total normalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics