URGENT

El ple de l’ajuntament de Tordera aprovarà dilluns les contribucions especials per a l’enllumenat de Mas Reixach.

Compartiu aquesta història

Aquestes contribucions han de permetre el canvi de l’actual enllumenat de la urbanització que es troba molt deteriorat i és insuficient.
PLF ja va aprovar les seves contribucions i està aprovada l’empresa que ha d’executar les obres d’aquests projecte comú per als dos municipis. El que no ha estat comú és el sistema de pagament; els veïns que depenen de PLF hauran de pagar prop del 50% de l’obra, mentre que la resta serà assumida pel consistori. En canvi la trentena de parcel.listes que depenen de Tordera, sols pagaran el 10%, perquè el consistori de Tordera assumirà la resta.

Aquests fet sempre ha estat un dels puntals de les reivindicacions dels veïns de Mas Reixach, que reclamen igualtat entre tots els veïns i un compromís més ampli per part del consistori palafollenc.

Preguntat sobre la manca de coordinació entre les dues administracions locals, el regidor d’obres i serveis de l’ajuntament de Tordera, Carles Aulet, respon això:

Finalment o després de mesos de converses i picabaralles els nous fanals de la urbanització seran de 7 metres d’alçada i en una banda del carrer, i ha de resoldre els problemes d’enllumenat que pateix aquesta urbanització, compartida pels dos ajuntaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics