URGENT

La biblioteca de PLF compleix el seu primer mig any de vida amb una mitjana d’un centenar de visites diàries.

Compartiu aquesta història
Tot justa ara fa 6 mesos que s’inaugurava la biblioteca pública Enric Miralles de Palafolls, i en aquests primers mesos ha registrat un centenar de visites diàries, una xifra considerable si atenem que en aquests 6 mesos hi són inclosos els de juliol i agosts, on minven les visites a les biblioteques.

També a nivell de préstecs de material el ritme és força bo; més de 50 documents es deixen en préstec cada dia a la Biblioteca de PLF.

Ho ha explicat el director de l’equipament, Josep Maria Simon.

La Biblioteca Enric Miralles, es va inaugurar el 24 de març d’aquests any després d’anys de construcció, i és obra del prestigiós arquitecte barceloní Enric Miralles, que va morir en plena construcció de l’equipament. Des de la Mort de Miralles, la seva vidua, Benedetta Tagliabue s’ha encarregat de tots els projectes engegats pel barceloní, entre ells la biblioteca de PLF.

Enguany la biblioteca pública de PLF té prop de 15000 documents en preèstec, entre llibres, cd’s, pel.lícules i revistes.
El director del centre explica que una de les activitats amb més èxit és internet, en la que s’ha evidenciat la falta de terminals, pel que Josep Maria Simon assegura que demanarà més ordinadors connectats a internet.

També a partir d’ara es començaran a realitzar activitats, com visites escolars, o l’hora del conte. En breu la biblioteca també tindrà el seu espai dins el magazine la finestra de RP, per repassar totes les novetats arribades a la biblioteca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics