URGENT

PLF rep amb satisfacció la decisió de L’ACA.

Compartiu aquesta història

A finals de la legislatura passada el consistori palafollenc va aprovar per assentiment una moció que demanava a l’ACA la màxima celeritat per fer la depuradora i resolés d’una vegada quina seria la seva ubicació.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, es mostra satisfet per la resolució final. Agustí destaca com a molt positiu per al nostre municipi que les aigües retornin al riu.

Aquesta aigua farà pujar el nivell freàtic del riu i es podrà tornar a utilitzar, per exemple, per a usos agrícoles.

PLF també estava a l’espera de conèixer la ubicació definitiva de la depuradora, ja que allà hauran d’anar a parar les aigües brutes del nostre municipi. També és important que la depuradora es faci urgentment per tal de poder-hi adreçar les aigües procedents del nou clavegueram de Ciutat Jardí.
Ara el problema és un altre.
PLF envia actualment les seves aigües a la decantadora de Pineda a través de Malgrat de Mar, però la canonada que connecta Malgrat i Sta. Susanna és massa estreta i ja no accepta més cabal, cosa que podria provocar conflictes a l’hora de connectar-hi les aigües de Ciutat Jardí.

Agustí va recordar-li ahir aquesta problemàtica al conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, i confia en que s’arregli en breu, ja que podria ser un greu problema.

Segons Agustí la depuradora podria estar enllestida en un any, que de fet és la data en la que d’entrada es preveu finalitzar el clavegueram de Ciutat Jardí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics