URGENT

Ja són a la venda les entrades per veure Gospel Viu amb orquetra simfònica a Girona.

Compartiu aquesta història

El proper dia 20 d’octubre la formació palafollenca Gospel Viu actuarà a l’auditori de Girona acompanyat per l’orquestra de cambra de l’Empordà i flharmònica de Catalunya. Es tracta d’una adaptació simfònica del seu segon espectacle the Gospel Experience.

Aquesta actuació pionera al nostre país tindrà, de moment dos únics episodis. El primer el proper dia 20 d’octubre al vespre, i el dia 10 de novembre es repetirà l’experiència per tal d’enregistrar un CD i un DVD de l’experiència simfònica de la formació de gospel de la nostra població una de les més importants avui dia arreu del país.

Les entrades ja són a la venda a través de servicaixa i oscil·len entre els 15 i els 20€, per la primera de les actuacions a l’auditori de Girona.
Les entrades es poden adquirir a través dels caixers servicaixa i a la plana web servicaixa.com.
Gospel Viu aglutina una 60a de veus d’arreu del país i des de la seva formació l’any 2003 no han parat d’aconseguir reconeixements, com el concert del centenari del diari Mundo Deportivo, on van actuar davant dels prínceps d’Astúries, o el concert al palau de la música de BCN.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics