URGENT

L’ajuntament de PLF demanarà que s’estudiïn els accessos de Mas Carbó a la N2.

Compartiu aquesta història

Aquesta és una reivindicació antiga dels veïns de la urbanització de Mas Carbó, des que es va construïr l’autopista del Maresme, ara fa 13 anys.
Els veïns es queixen que per sortir de la urbanització i prendre la N2 cal molta volta. A més també es queixen de no tenir cap camí asfaltat que els connecti amb el municipi, tal i com explica Rafael Berraquero, president de l’associació de veïns de Mas Carbó.

Les opcions que es contemplen són diferents. Una d’elles és mantenir l’actual sortida de Mas Carbó per els cotxes que van direcció Girona, i alhora acondicionar un camí fins a la rotonda d’entrada a St Genís per als cotxes que vagin direcció Barcelona.

Un altre opció és comunicar-se amb les dues rotondes, una la de St Genís i obrir una nova sortida que comuniqui amb la de Mas Reixach per anar direcció Girona.
Una altre de les reivindicacions que es podrien solucionar amb aquesta última opció és la de la parada del bus interurbà. El mateix Berraquero ens explica que l’actual parada no s’utiliza per que no és operativa.
Demà es tractarà aquests accessos a la urbanització en el ple del consistori municipal, a partir de les 8 del vespre a la casa consistorial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics