URGENT

L’associació de comerciants i empresaris de PLF ha acordat tornar engegar la campanya dels 1500€ de Nadal

Compartiu aquesta història
Ahir al vespre es va fer una reunió per tal d’incorporar nous socis a l’associació de Comerciants i empresaris de PLF, l’ACEP, que treballa per dinamitzar el comerç local. En la reunió, en la que van participar una vintena de persones, es va acordar una sèrie de campanyes divulgatives i també tornar a realitzar la campanya dels 1500€ per Nadal. Serà el segon any que s’engegarà aquesta campanya, consistent a regalar 1500€ per gastar-se en la quarantena de comerços inscrits en l’associació.
Enguany però el premi dels 1500€ estarà repartit en tres premis de 500 €, tal i com explica Marta Noguera, membre de la junta directiva de L’ACEP

Aquesta associació treballa per dinamitzar el comerç local, a través de publicitat i campanyes com la de Nadal o la dels llibres de text gratuïts, i està oberta a la participació de comerços i empreses que s’hi vulguin adherir, com explica la mateixa Marta Noguera.

La campanya de Nadal s’engegarà en els propers mesos i el sorteig final serà transmés en directe per RP. L’any passat va ser una compradora de Malgrat qui va guanyar els 1500€ que es va gastar en un sol dia en els diferents comerços adherits a l’associació de comerciants i empresaris de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics