URGENT

L’ajuntament de Malgrat de Mar està preocupat per l’extracció de sorra del Delta de la Tordera.

Compartiu aquesta història
El Ministeri de Medi Ambient ha autoritzat a l’ACA a extreure sorra del Delta del Riu Tordera per tal de solucionar els problemes i de la desaladora de Blanes. Aquesta mesura, considerada d’urgència, ha provocat que el consistori malgratenc es preocupi pel futur del seu litoral.

La regidora de Medi Ambient de la població, Lluïsa Mérida, assegura que cal no prendre aquestes actuacions com a normals, i demana als responsables que es prenguin mesures per tal de no haver repetir-les..
Escoltem a Lluïsa Mérida.

En el ple d’ahir, ERC va presentar una moció que demanava l’aturada d’aquesta intervenció ja que el litoral de Malgrat de Mar corria perill per culpa d’aquesta extracció. La moció no va poder passar a ser discutida pel ple, ja que els vots del PSC i PP van creure que no era urgent tractar el tema en aquest ple municipal.
L’ajuntament de Blanes també ha mostrat el seu rebuig així com el Centre d’estudis Avançats de Blanes que assegura que “cal buscar un punt d’equilibri entre les dinàmiques de les aigües de la costa i el litoral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics