URGENT

Avui han començat les càpsules del coneixement de PLF.

Compartiu aquesta història
És la tercera tongada de cursos d’introducció a les noves tecnologies, per aconseguir que tothom pugui tenir els coneixements bàsics en el món d’internet i dels ordinadors.

Els cursos que són gratuïts, es fan a la sala d’informàtica del PcAM a la fàbrica Forroll del barri de St. Lluís.
El curs que ha començat avui, amb 7 alumnes és el de serveis bàsics a internet, de moment l’únic curs que es fa al matí.

A la tarda es faran 2 cursos més el d’introducció PC, que comença demà a la tarda, d’1/4 de 4 a ¾ de 5, i que s’allargarà fins a principis de novembre, data en la que començarà el curs d’introducció a internet. Ambdós cursos estan ja complerts i tenen llista d’espera.

Les persones que s’han apuntat als cursos són gent amb intenció de tenir el primer contacte amb el món de l’ordinador. Albert Carbonell, que avui ha començat el curs d’internet, explica que s’ha apuntat a les càpsules del coneixement ja que avui dia és molt necessari estar al dia.

Emília Martos , també és alumne d’aquests curs que ha començat avui i assegura que tot i tenir un ordinador a casa no el fa servir.

A banda dels 3 cursos també es farà una conferència el proper 13 de desembre sobre les possibilitats que ofereix el telèfon mòbil. La conferència, com la resta dels cursos es farà al Forroll.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics