URGENT

Èxit de participació en la primera activitat de la Setmana de la gent gran

Compartiu aquesta història
Ahir dilluns va començar aquesta setmana especialment dedicada a la gent gran. Fins diumenge s’aniran desenvolupant diferents activitats dirigides a aquests col·lectiu i organitzades per l’area de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF i pels casals d’avis del nostre municipi.

La primera de les activitats va ser un bingo regal que es va fer ahir a la tarda a les instal·lacions del casal de l’avi del barri de St. Lluís. Una quarantena de persones van participar-hi en les més de dues hores que va durar aquesta activitat.

Lucia Garcia, era una de les jugadores ahir del bingo regal i estava molt contenta, perquè li van tocar dos bingos.

També contenta estava la Fina Martí, que no havia vingut mai al casal de l’avi de St. Lluís. La Fina s’ho va passar bé i assegura que continuarà amb les activitats programades.

Avui dimarts la setmana de la gent gran, ha preparat una sortida a Figueres al matí i a la Bisbal d’Empordà a la tarda. L’autocar, amb els 55 participants ha marxat puntual cap a la capital de l’Alt Empordà aquests matí on es visitarà el museu Dalí.

La regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de PLF, Dolors Agüera, ens explica quan va sorgir aquesta celebració i qui munta aquestes activitats.

La d’enguany és la 5a edició de la setmana de la gent gran, amb la que col·laboren diferents entitats i comerços del poble i que s’allargarà fins diumenge. Demà dimecres es farà l’hora del conte amb la presència d’alumnes de les dues escoles de PLF, dijous hi haurà una xerrada sobre alimentació, divendres una caminada fins al molí d’en Puigvert, dissabte actuació de flamenc i diumenge ball amb viu i homenatge a les parelles que faci més de 50 anys que viuen en comú

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics