URGENT

AGENDA ESPORTIVA CAP DE SETMANA

Compartiu aquesta història
El més interessant aquests cap de setmana en la categoria amateur és l’enfrontament que el PLF A tindrà a casa contra el llagostera, corresponent a la 5a jornada. Els de casa són primers en la classificació amb 12 punts, mentre que els gironins, són 3rs amb 7 punts.

Molt diferent és la situació del PLF B. Encara no han conegut la victòria, i arriben a la tercera jornada, en la 13a posició de la classificació, i just aquests cap de setmana s’enfronten al lider de la categoria, el Masnou atletic.

En la majoria de categories en la que hi ha participació palafollenca aquests cap de setmana es comença la competició.
En categoria Cadet, segons divició el PLF A s’enfronta contra el juventus, a l’infantil, segona categoria, el PLF A viatja al camp del Valldemià maristes, mentre que el B, jugarà a casa contra el mateix equip, el Valldemià maristes B.

Els juvenils el PLF B s’estrenarà a casa contra el Vilassar, mentre que l’A ho farà al camp de l’escola de llavaneres.

Pel que fa al bàsquet, l’equip sènior masculí, s’enfronta als Maristes de Girona dissabte a 2/4 de 5 de la tarda. Els palafollencs tenen 3 punts i els gironins en tenen 4. La passada jornada els palafollencs van perdre de 7, 41 – 48, a la pista malgratenca del Vilanova de PLF
Les noies del CB PLF s’enfronten aquests cap de setmana al cuer de la classificació l’expofinques Vilablareix. Les palafollenques són quartes en la classificació amb 3 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics