URGENT

Els palafollencs tindran aquests cap de setmana entrada gratuïta a Marineland

Compartiu aquesta història
Per celebrar el final de temporada el parc aquàtic i zoo marí del nostre municipi, Marineland, ofereix als palafollencs una promoció d’entrada lliure per tal de poder visitar el parc, gaudir de les atraccions aquàtiques i dels espectacles de dofins i animals marins.

La promoció exclusiva a persones palafollenques consisteix en pagar 10€ a l’entrada que després es descomptaran en els restaurants o botigues del parc aquàtic, tal i com explica Agustí Villar, que és el cap de premsa de Marineland PLF.

Aquesta promoció és valida des del dia 12 d’octubre, és a dir demà divendres i fins el proper diumenge dia 14.
Per poder optar-hi cal presentar el DNI, per tal d’acreditar la residencia a PLF.

Una de les intencions del parc, que es va inaugurar el 1984, és que es visiti la nova atracció oberta enguany al centre; la visió submarina. El mateix Villar, ens explica en que consisteix aquesta novetat.

El parc tancarà les portes gradualment. Aquests diumenge es tanca el parc aquàtic, mentre que encara es mantindrà uns dies més les actuacions d’animals marins i la zona zoològica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics