URGENT

El nedador David Meca serà la nova imatge de Blanes.

Compartiu aquesta història

Si la imatge de Lloret de Mar és la del futbolista Ronaldinho, la de Blanes serà en els propers dos anys la del nedador David Meca, que ha arribat a una acord amb l’ajuntament de Blanes per utilitzar el nom la imatge i la signatura del nedador català en tots els seus esdeveniments i competicions. Així ho ha explicat el regidor d’esports de Blanes, Anselm Ramos
“David Meca portará el logotip de Blanes en la vestimenta de carrer que utilici en tots els actes previs a qualsevol competició esportiva o repte personal, a més també durà el nom de Blanes en entrevistes, aparicions públiques i mediàtiques.

El nedador, David Meca amb publicitat impresa.

Meca tambe serà a l’estand de Blanes a Fitur i haurà de participar en la Festa del Mar i la travesia popular del port de Blanes, per promoure Blanes com a destí turístic i esportiu.
Meca va assegurar que té molt apreci a la ciutat de Blanes i que serà un honor dur el símbol de la ciutat.El nedador de 33 años, que segeueix invicte en les competicions en les que ha participat aquests any, va assegurar està encantat amb l’organització de Blanes, en actes esportius, en el que ell va participar i va guanyar. Meca cobrarà 180 mil € per ser imatge de Blanes aquests dos anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics