URGENT

Palafolls va entregar fora de termini els comptes del 2003 a la sindicatura.

Compartiu aquesta història
El nostre municipi es troba entre el 24% de les poblacions catalanes que van entregar tard, és a dir fora del termini legal previst i de la corresponent prorroga, la documentació relativa als comptes pressupostaris de l’any 2003 davant la Sindicatura de Comptes, segons es desprén de l’informe presentat ahir dimarts en comissió parlamentària sobre el compte general de les corporacions corresponents a l’any 2003 elaborat per la pròpia Sindicatura de Comptes.

Segons l’informe hi ha un total de 228 ajuntaments que van presentar tard aquestes dades dels quals 12 municipis, entre els quals palafolls, tenen més de 5000 habitants, segons va destacar ahir el síndic, Alexandre Pedrós. També cal destecar que a hores d’ara encara hi ha 28 municipis que no han presentat aquestes dades relatives al 2003.

Segons Pedrós, tot i que la dada es pot millorar, aquest 24% dels ajuntaments, que no van retre comptes dins el termini ni de la prorroga que es va donar, representen només el 5% del conjunt de la població catalana i en la majoria dels casos es tracta de ajuntaments de petites dimensions amb manca de recursos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics