URGENT

CIU de PLF aposta pel retorn dels papers de salamanca als seus propietaris.

Compartiu aquesta història
El lider de la formació politica al nostre municipi, Xavier Dalmau creu que els papers són fruit d’un expol.li i que per tan els papers haurien de ser tornats el més aviat possible als seus propietaris originals.

Als primers mesos de 2006 van tornar a Catalunya els documents pertenyents al govern català, i s’esperava que en aquests 2007 es retornessin de Salamanca la resta de documents com ara cartes i d’altres de privats.

Dalmau assegura que cal recoperar els documents que encara resten a l’arxiu nacional de Salamanca, ja que d’aquesta manera s’enforteix la democràcia.

Aquests diumenge es fa a BCN un acte reivindicatiu que sota el nom de La nació catalana diu prou, demana que es retornin tots els papers incahutats durant la guerra civil i que encara es mantenen a Salamanca. A l’acte de BCN hi intervindran Raimon, Maria del Mar Bonet o Pep Sala, i estarà presentat pel periodista Antoni Bassas

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics