URGENT

El segon trimestre de l’any deixa un mort en accident i més de 1500 baixes laborals al Maresme.

Compartiu aquesta història

L’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme ha publicat les dades de siniestralitat laboral corresponents al segon trimestre de l’any.

La xifra a la comarca continua sent preocupant segons el consell comarcal del Maresme. Si comparem les dades del segon trimestre amb les del primer trimestre d’aquests 2007, ens constata un descens de més del 9 i mig %, però si les comparem amb les dades del 2n trimestres del 2006 s’observa un augment de prop del 3%.En total, durant els mesos d’abril, maig i juny de 2007, es comptabilitzen 1.547 ciutadans que van haver d’agafar la baixa laboral com a conseqüència d’ un accident de treball.

La gran majoria, 1536 treballadors, és a dir el 99,2% del casos, van patir ferides de pronòstic lleu; 10 assalariats van resultar ferits de gravetat i, el mes de juny, es va haver de lamentar la mort d’un treballador.La comparativa per sectors, indica que els serveis continuen encapçalant el rànquing de siniestralitat laboral, seguit de la construcció, la indústria i la agricultura. Tot i això, s’ha de tenir en compte que el sector serveis és el que aplega un major nombre de contractes laborals, per tant és el que potencialment té més probabilitat de sumar un major nombre d’accidents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics