URGENT

La biblioteca de PLF inicia el servei d’intercanvi i també l’hora del conte.

Compartiu aquesta història

La biblioteca Enric Miralles de PLF ha començat un nou servei pels seus usuaris, es tracta de l’intercanvi de llibres usats. Aquests intercanvi, que no implica cap transacció econòmica, es pot fer a la biblioteca del nostre municipi. Sols cal que s’acceptin les normes de funcionament del nou servei.Per acollir aquests servei s’ha adequat un espai ala Biblioteca que anirà recollint els exemplars dipositats, a fi i efecte que tothom pugui consultar el catàleg de llibres que s’intercanvien.El servei sols acceptarà llibres en bon estat de conservació, i s’hauran de lliurar al personal de la biblioteca, que és qui gestionarà i mantindrà el servei d’intercanvi de llibres.

El director de la biblioteca Josep Maria Simon explica que l’intercanvi és lliure i que es fa a diferents biblioteques de BCN.

Una altra de les activitats que engegarà la biblioteca la propera setmana és la de l’hora del conte. En concret el proper dimarts a 2/4 de 7 de la tarda es farà la primera sessió , de les tres preparades d’ara i fins a finals d’any. Els contes que s’escoltaran el proper dimarts s’engloben dins el títol de contes del cistell. Simon assegura que la intenció és que cada mes hi hagi sessió amb professionals dels contes.

A hores d’ara ja hi ha tres sessions programades una a l’octubre, una al novembre i l’última el 18 de desembre. En aquesta hora del conte hi col.labora RP.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics