URGENT

La Plataforma Salvem La riera de Malgrat demanarà a l’alcaldessa de Malgrat que intercedeixi per retirar la denuncia als seus membres.

Compartiu aquesta història
Un dels acords que va prendre l’assamblea de la Plataforma Salvem La riera de Malgrat, que defensa la conservació dels l’arbreda de Can Feliciano, és envair una carta a l’alcaldessa per tal que retiri la denuncia contra 7 dels seus membres.
La plataforma assegura a l’acte de la seva assamblea que demanarà que Campoy usi les facultats del seu càrrec per retirar la denúncia contra els set ciutadans encausats. Creuen que les denuncies poden crear tensions absurdes en la vida ciutadana i que deteriora el clima democràtic del poble en ser una actuació dirigida contra ciutadans que varen mobilitzar-se pacíficament i respectuosa, en defensa d’un patrimoni estimat per bona part de la població.

També rercorden a Campoy que el ple extraordinari de principis de setembre va aprovar una moció que demanava l’aturada de les obres, a l’igual que demanaven els encausats, i que per tan no té sentit que estiguin denunciats pel que ja està aprovat per ple.Recordem que 7 membres de la plataforma va ser denunciats per l’empresa Hidrocanal SL, per entrar en l’obra de canalització de la riera i parar-la. La denuncia va acompanyada d’unes diligències policials que asseguren que els manifestants van mostrar-se molt violents, i fins i tot, tal i com va avançar aquesta emissora, la policia local de Malgrat assegurava que un dels encausats utilitzava un nadó com a escut humà.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics