URGENT

Les creus de terme instal.lades per PLF canvien d’aspecte.

Compartiu aquesta història

Després d’un mes de col.locar les creus de terme arreu del nostre municipi per indicar on comença el terme municipal de PLF, les creus estan sent modificades.

A finals de setembre el consistori palafollenc va col.locar 4 creus delimitant el seu terme municipal. Les creus de pedra d’estil romànic s’alçaven sobre un pavater de color verd, i ara es vol ocultar aquests pavater rera una columna de pedra rústica. Segons sembla la forma del pavater, similar a una llança, donava una sensació violenta i disonant amb la creu de pedra, és per això que s’ha decidit recobrir el pavater amb pedra.

De moment l’única creu que està sent rehabilitada és la d’entrada al barri de St Lluís, i en funció del resultat es cobriran la resta de creus de terme.
De les 4 creus de terme que inicialemnt es van col.locar, una a Miralles, l’altre a l’entrada al polígon d’en Puigverd, la de St Lluís i una prop del pont sobre el riu de la carretera del pixota, aquesta última va haver de ser retirada davant la protesta de l’ajuntament de Malgrat que considerava que estava en terrenys pertanyents al terme municipal de Malgrat. Aquesta va ser retirada, però encara no s’ha posat al seu lloc final, que segons ha sabut aquesta emissora serà a la curva del pont del Pixota, ara sí en terrenys palafollencs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics