Les noies de bàsquet de PLF s’enfronten aquest cap de setmana al Tordera.

Aquesta cita és uan de les interessants del cap de setmana per la rivalitat entre les dues poblacions. El duel serà demà dissabte a les 5 de la tarda al palauet de PLF. No tan sols la rivalitat geogràfica es farà present demà sinó que a més les de casa són 3eres amb 4 punts, mentre que les torderenques són 4es amb 3 punts a la classificació, quan ja s’han jugat 3 jornades.

Els nois en canvi jugaran també a casa contra la Cellera. Els palafollencs són ara mateix 12ens en la classificació mentre que els de la Selva són 10èns amb 5 punts, un més que el PLF.

Pel que fa a l’agenda futbolística, la comencem amb els partits que jugaran aquesta setmana els amateurs del nostre municipi. El PLF A, que és lider de la classificació amb 13 punts, s’enfronta al 17è classificat, el Vilobí, que sols té 2 punts.

En canvi el PLF B, 14è a la taula, timdrà davant aquests cap de setmana al Rocafonda 5è classificat amb 7 punts. Els palafollencs encara no han aconseguit puntuar en les 5 jornades anteriors.

En categoria cadet el PLF s’enfronta aquesta setmana al susannenc. El partit, que es disputarà a Sta Susanna, correspon a la segona jornada. La passada setmana el PLF va empatar i el va perdre el seu partit.

En categoria infantil, el PLF A s’enfronta a casa contra el cabrils, en un partit també corresponent a la segona jornada, i el PLF B visitarà el camp de l’Arenys de Mar, que de moment és últim de la classificació..

El Juvenils A s’enfrontaran al Pineda en camp pinedenc, mentre que el B, ho farà contra la Llantia, que és segons amb 3 punts, mentre que els palafollencs són ara, després de disputar sols un partit, 13e amb cap punt.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics