URGENT

Àrea de promoció Econòmica prepara un nou curs per a conductors de carretons.

Compartiu aquesta història
El proper 9 de novembre comencerà a PLF un curs de conductors de carretons, d’aquells anomenats toros, un curs que té una durada de 5 sessions de 4 hores cadescuna. Així el curs s’allargarà, però 6 setmanes, ja que hi ha el pont de la puríssima el mes de desembre, així el curs acabarà el proper 14 de desembre.

El curs es farà sempre els divendres al Molí d’en Puigverd, però cal fer l’inscripció a l’area de promoció economica del consistori .

El curs l’organitza l’ajuntament de PLF amb col.laboració Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació, i està subvencionat per la Generalitat.

Noemí Moreno, agent d’ocupació i desenvolupament local de PLF ,explica que les persones que dueen aquests tipus de carretó han de tenir aquesta formació obligatoriament i que aquesta és la segoan vegada que es fa el curs a PLF.

Des de l’area de promoció economica també es prepara un curs de menjador escolar, adreçat a les persones interessades per desenvolupar aquesta feina. Moreno, ens aclara que ara per ara no és necessari tenir formació per fer aquesta feina, però que probablement aviat serà obligat, pel que el curs s’avança a la llei.

El curs durarà un total de 30 hores de dilluns a divendres d’1/4 de 10 i fins a ¼ de 12 del matí, durant tres setmanes. El curs que començarà el proper dia 12 de novembre i s’allargarà fins el 30 de novembre s’impartirà en les instal·lacions del casal de la dona a la PL del fòrum palatiolo.

Les persones interessades en aquests cursos gratuïts han de posar-se en contacte amb l’àrea de promoció econòmica de l’ajuntament de PLF, a la c. Francesc Macià 1 1r pis durant el matí, o bé poden trucar al consistori al 93 762 00 43 ext 52.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics