URGENT

Els 11 equips de futbol de PLF han marcat aquest cap de setmana una mitjana de tres gols cada un.

Compartiu aquesta història
Entre els resultats cal destecar el sever correctiu que ha donat l’ infantil A al Cabrils. Els palafollencs es van imposar per 8 gols a 1 al cabrils, que continua cuer de la classificació, els palafollencs sumen ara 4 punts.

També destecables els resultats del Juvenil A, que va guanyar contundentment contra la Llantia per 6 a 0 , o el prebenjamí A del nostre municipi que es va imposar al Tordera pel mateix resultat de 6 a 0.
Tot i això no tots els equips de PLF van guanyar facilment, també hem rebut golejades considerables en aquesta jornada. El mateix Tordera D, va guanyar per 1 a 5 al prebenjamí B en camp palafollenc, o en la categoria juvenil, el Pineda va guanyar en camp propi als juvenil B palafollenc per 5 a 1.

De la resta de resultats, Els Benjamins van perdre a Blanes per 1 gol a 3 , l’Arenys de Mar, va guanyar a l’infantil B, per 3 a 0.
En categoria Amateur el Rocafonda mataroní va guanyar per 1 gol a 4 al PLF B, mentre que l’amateur A es va imposar en la seva visita al Vilobí, per 0 a 3, pel que continua lider la classificació del grup 27 de la 3a categoria territorial.

En la categoria cadet els palafollecs també van rebre un correctiu per part del susannec, que es van imposar per 5 gols a 0 al palafolls.
En total aquesta jornada els equips palafollencs han marcat 31 gols mentre que han rebut 26 en contra.

RESULTATS

ESCOLA A 2 – TORDERA 2

PREBENJAMIN A 6 – TORDERA E 0

PREBENJAMIN B 1 – TORDERA D 5

BLANES C.D. 1 – BENJAMIN 3

INFANTIL A 8 – CABRILS C.E. A 1

ARENYS DE MAR 3 – INFANTIL B 0

AMATEUR B 1 – ROCAFONDA C.F. A 4

VILOBÍ F.C. A 0 – AMATEUR A 3

JUVENIL A 6 – LA LLANTIA A.D. 0

PINEDA DE MAR C.F. B 5 – JUVENIL B 1

SUSSANENC C.F. 5 – CADETE 0

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics