URGENT

Campoy qualifica d’injusta i poc raonada la mobilització contra la tala d’arbres

Compartiu aquesta història
L’alcaldessa de Malgrat de Mar diu en el butlletí informatiu de l’ajuntament de Malgrat que la protesta popular que va aturar les obres i per tan la tala d’alguns exemplars d’arbres de Can Feliciano va ser una mobilització injusta, poc raonada i amb informacions sesgades.

Aquestes afirmacions les diu Campoy en un article d’opinió escrit per ella, sota el títol de “a l’alcaldessa li agrada tallar arbres? Tu què en penses?”.

El butlletí repartit des de la passada setmana casa per casa, repassa el cas de l’arbreda de Can Feliciano, on destaca que en els anys de tramitació del projecte no va rebre cap al.legació.
A més en el butlletí s’adjunta una copia de les conclusions a les que van arribar els experts de la Fundació Botànica del Marimurtra de Blanes en el seu informe encarregat pel consistori de Malgrat per determinar la qualitat dels arbres de l’arbreda, ja que amb aquesta informació, segons l’alcaldessa, es pot tenir tota la informació i jutjar els fets del passat mes d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics