URGENT

CONXITA CAMPOY "per serietat i responsabilitat votarem que no" a la proposta de l’ACA

Compartiu aquesta història
El PSC de Malgrat dirà NO a la nova proposta de l’ACA.

RP ha aconseguit parlar amb l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Contxita Campoy, que des del passat mes de setembre mantenia un absolut silenci al respecte.
Campoy ha trencat el silenci per dir que la proposta de l’ACA que es va presentar ahir a Malgrat, no presenta cap millora respecte el projecte aprovat i que ja s’havia començat a executar. Campoy argumenta que la proposta manté el cabal màxim que ja s’aconseguia amb l’anterior i que per tan no hi ha millores substacials.

Campoy, que s’ha mostrat molt crítica amb l’ACA i la seva proposta. Assegura no entendre com l’ACA ha fet aquesta proposta que qualifica de barbaritat.

Per tot plegat, Campoy ha manifestat a RP que el seu grup votarà que no a aquesta proposta, per serietat i responsabilitat.

D’aquesta manera la proposta de l’ACA està penjada d’un fil.
L’ACA demana el màxim consens per tirar endavant aquesta proposta, un consens que ara com ara no existeix.Si la proposta s’hagués de votar per majoria simple dels regidors, i un cop coneguda la postura de Campoy i el PSC, la situació està empatada a 8 regidors pel Sí, ERC, CIU I ICV EUA i 8 pel No del PSC, i la clau la podria tenir la regidora del PP, Anna Vega, que ahir afirmava no haver valorat encara la proposta com per posicionar-se.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics