URGENT

Des d’ahir la Policia local de PLF controla que les motocicletes i cilomotors compleixin la normativa.

Compartiu aquesta història
Des d’ahir dimecres i durant el mes de novembre els agents de la policia Local de PLF duran a terme una campanya Sancionadora destinada al control dels ciclomotors i les motocicletes, que es faran de forma aleatòria en tot el municipi.

La Campanya engegada ahir va destinada a controlar la documentació del vehicle, la del conductor, l’ús del casc, entre d’altres mesures de seguretat i documentació com explica el cap de la policia Marc Penya:

Foto d’un control de ciclomotor (Arxiu)

Un dels controls que es faran serà el del soroll dels tubs d’escapament. Penya assegura que una de les queixes habituals dels ciutadans referent a aquests tipus de vehicles, és presisament el soroll que emeten, pel que es controlarà la sonoritat i es sancionarà les motocicletes i ciclomotors que sobre passin el límit permés.

Els controls que, com diu el cap de la polica local, estaran senyalitzats correctament, es faran de forma aleatòria per tota la població, en horaris també aleatoris, controlant sobre tot aquelles vies on els veïns s’han queixat més del soroll emes per aquestos vehicles, com per exemple a la Avd. Costa Brava , del Mar i Pau Casals, carrer Girona i en les carreteres principals d’acces a PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics