URGENT

Una associació de discapacitats demana a l’ajuntament de PLF que s’eliminin les barreres arquitectòniques al municipi.

Compartiu aquesta història
L’associació de disminuits de l’Alt Maresme, ADIAM, es reunirà aquesta setmana amb l’ajuntament de PLF per tal de treballar plegat en l’eliminació de les barreres arquitectòniques al nostre municipi. L’entitat, nascuda a Pineda treballa conjuntament amb els consistoris de la zona per erradicar els problemes de mobilitat de les persones que duen cadira de rodes o croses i que veuen dificultada la seva activitat diaria per culpa de les barreres arquitectòniques.

Laura Haro, presidenta d’ADIAM, explica a RP, que ja s’ha fet el primer contacte amb el nostre municipi, i assegura que la predisposició és bona.

ADIAM, ha treballat des de fa temps al el consistori de Pineda en l’eliminació de les barreres arquitectòniques, i aviat exposaran a Can Comas de la població una exposició sobre els canvis aconseguits.
Laura Haro explica que la intenció ara és exportar l’exit de Pineda a altres poblacions com Malgrat, Sta Susanna o PLF.

Des de fa temps existeixen critiques per l’estat d’alguns vorals del nostre municipi que dificulten la circulació de carretons de nadons, cadires de rodes o de persones amb mobilitat reduïda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics