URGENT

Compartiu aquesta història
La llar d’infants de Malgrat s’inaugurà demà amb una ocupació del 28%.

Després de diferents problemes en la construcció de la primera llar d’infants pública de Malgrat, demà dissabte s’inaugurarà la instal.lació.
La llar d’infants, que s’anomena Fesolets, serà inaugurada a les 12 del migdia amb la presència del conseller d’educació de la Generalitat Ernest Maragall.

En aquests primer curs 2007/2008 l’ajuntament de Malgrat va decidir engegar el curs amb la meitat de les places totals de la instal.lació, és a dir 61 places per aquests curs.

Tot i això, un cop finalitzat el procés de matriculació sols hi ha matriculats 28 nens i nenes, el que representa menys de la meitat de les places pensades per aquests primer curs de funcionament, i de fet representa el 28% d’ocupació de les places reals de la llar d’infants, que és de 102 places.
En concret s’obrirà una aula per a nens de 0 a 1 any, 1 altra aula per als alumnes d’entre 1 i 2 anys i una última per a nens de 2 a 3 anys.

La llar d’infants pública de Malgrat no serà de gestió directa sinó que el servei està concedit a una empresa que desenvoluparà les activitats educatives al centre, i els preus són
La quota de la llar d’infants és de 140 € mensuals, 45 € més car que el servei a PLF i la matricula costa a les famílies malgratenques 110 €, uns 60 € més que la matrícula a la llar d’infants pública de PLF.

Aquests preus juntament amb el fet que el curs de les llars d’infants ja fa mesos que està en marxa, poden explicar també la baixa participació en el primer curs de la llar d’infants de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics