URGENT

El conseller d’educació, Ernest Maragall, assegura que Palafolls té plannificat el seu futur educacional.

Compartiu aquesta història
El conseller va ser dissabte a la inauguració de la nova llar d’infants de Malgrat i va assegurar que s’estan posant al dia les infrastructures d’educació, i que a més la plannificació d’augment de la població fa que la previsió sobre les necessitats educacionals del nostre municipi estiguin plantejades.

PLF fa mesos que ha demanat una nova escola de primària, la tercera, el canvi d’ubicació del nou institut, que es situarà prop de Can Xaubet, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament, i una ampliació de la llar d’infants que hauria de començar abans de finals d’any.

En aquests sentit, l’ajuntament de PLF ha demanat al departament d’educació que l’any que ve es pugui fer a l’institut el primer curs de Batxillerat. Enguany el centre ofereix cursos fins a 4t d’ESO, i l’any que ve es vol poder oferir l’ensenyament de Batxillerat, per tal que els alkumnes palafollencs facin tot el cicle de secundària i Batxillerat sense haver de sortir del municipi. La petició l’ha fet el centre educatiu i l’ha recolçat l’ajuntament de PLF com assegura Valentí Agustí, alcalde de PLF.

El mateix Agustí assegura que el projecte del nou institut està quasi ve enllestit sols falta solucionar l’accés al centre educatiu, i enviar el projecte al departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

El nou centre s’ha d’ubicar en uns terrenys ubicats prop de Can Xaubet, en el que abans de les eleccions es va començar a treballar, però en el que les obres han quedat aturades i fins i tot hi ha maquinària aparcada i sense servei des del mes juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics