URGENT

L’ajuntament de PLF vol una participació més activa dels joves en la prevenció i la tolerancia a la Sida.

Compartiu aquesta història
El consistroi palafollenc ha organitzat un concurs per trobar el targetó amb el que es farà la promoció del proper dia mundial del Sida, que es celebra el proper 1 de desembre.

El que vol el consistori de PLF és que els nens i adolescents de la població participin en la jornada per adquirir la màxima informació sobre prevenció de la malaltia i alhora promocionar els valors i la tolerància envers les persones amb el VIH.

És per això que s’ha organitzat aquests concurs de targetons entre els alumnes de l’IES de PLF . Es busca un disseny de targetó amb un slogan que enfatoitzi la prevenció i el respecte del Sida. El guanyador del concurs serà empreat com a disseny de la promoció de les activitats que cada any organitza el consistori per el dia 1 de desembre.
El disseny guanyador s’endurà un reproductor MP3-MP4 , i un lot de 3 CD’s i 3 llibres a escollir pel guanyador, mentre que el segon classificat s’endurà també 3 cd’s i 3 llibres a escollir.
Les propostes es poden donar abans del 9 de novembre, i 5 dies després, el 14 de novembre s’emetrà el veredicte del jurat que estarà format per la regidora d’ensenyament, Antonia Petit, el regidor de salut, Josep Rueda, un representant de l’Institut i el tecnic de cultura del consistori palafollenc.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics