URGENT

L’oposició de Blanes fa rescindir el contracte amb el nedador David Meca.

Compartiu aquesta història
Menys d’un mes durarà el contracte entre el consistori de Blanes i el nedador David Meca, per a que l’esportista sigui la imatge de Blanes. El ple municipal d’ahir va aprovar amb els vots de tota l’oposició rescindir el contracte de 180 mil € que lligaven al nedador a lapoblació veïna com a imatge de la ciutat.
El PSC, ICV EUA i ERC van votar a favor de la rescissió del contracte, mentre que el govern local de CIU, PP i PDB, amb minoria, van votar-hi en contra. ERC, que tot i no ser al govern hi ha donat suport en diferents ocasions va votar a favor de rescindir el contracte, segons el seu portaveu, Joan Puig, per coherència política.

David Meca, en una imatge recent. FOTO Voz de Galicia

D’aquesta manera, ara s’haurà d’estudiar com es pot rescindir el contracte que obligava al nedador a assistir a Fires de turisme i a esdeveniments esportius a la ciutat, a més de dur el logotip de la ciutat en qualsevol aparició pública. Meca va cobrar ja 30 mil € com anticip del contracte, que tenia una durada de 2 anys.
El contracte amb Meca havia aixecat molta polseguera a Blanes en les últimes setmanes, i feia dies que l’oposició demanava explicacions al govern per aquests tracte amb el nedador i sobre el viatge que 11 persones van fer a Madrid per signar el contracte amb el nedador català.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics