La Diputació de BCN farà una rotonda al barri de St Lluís.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La diputació de BCN ja té un primer projecte d’una nova rotonda al barri de St. Lluís, just davant del Marineland. Aquesta rotonda, que evitarà els maldecaps dels ciutadans del barri que han de fer molta volta tan per entrar venint de Malgrat, com per sortir direcció PLF en aquesta entrada, serà finançada per la Diputació, però el manteniment anirà a càrrec de l’Ajuntament de PLF, tal i com explica Valentí Agustí alcalde de PLF:

La carretera on s’ubicarà la rotonda, la BV 6002, passarà a ser considerada urbana, és a dir com un carrer més de PLF, pel que el consistori es planteja una urbanització del carrer, amb voreres i zona arbrada, per dotar-la d’un aspecte urbà, tal i com assegura el mateix Agustí.

La rotonda podria estar enllestida a finals del 2008, i obligarà a reduir la velocitat en aquesta carretera que uneix PLF amb Malgrat de Mar, una reivindicació dels veïns, i que totes les formacions polítiques palafollenques duien al seu programa electoral, en els passats comicis del mes de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics