URGENT

Unes 275 persones van assistir ahir a la representació d’Èric i l’exèrcit del Fènix.

Compartiu aquesta història

A les 7 de la tarda començava ahir la representació de l’obra de teatre basada en el què li va passar a Èric Bertran, ara fa 3 anys, quan 30 Guardia Civils van entrar a casa seva i el van acusar de terrorisme per haver enviat un seguit de correus electrònics a conegudes empreses espanyoles per tal que etiquetessin els seus productes també en català.

L’obra de teatre, que va durar una hora i uns 20 minuts, va ser tot un èxit atenent als comentaris dels espectadors, que van aplaudir amb èmfasi als 8 actors que participen en la representació teatral. Ahir a PLF a més es va comptar amb la presència de l’autèntic Èric Bertran, que des d’un lateral de l’escenari anava explicant les seves sensacions durant aquells dies de finals del 2004, quan va haver d’anar a declarar a l’Audiència Nacional, a Madrid, acusat de terrorista.

Dalt de l’escenari moltes cares conegudes per la seva participació en diferents sèries de televisió, com ara Rosa Andreu, que interpretava a la mare de l’Èric, i que és recordada per la seva aparició a Malalts de Tele. També hi apareixia Santi Ibáñez, que actualment participa al cor de la Ciutat, o una de les actrius que més bona sensació van donar al públic ahir, Montse Pérez, recordada per la seva aparició a la sèrie Plats Bruts, i que ahir representava la fiscal de l’Audiència Nacional a una psicòloga i de secretaria escolar del nou institut de l’Èric.

El ple d’ahir demostra l’interès dels palafollencs pel teatre, corroborat amb l’èxit de la sessió del En directe dels teatre de Guerrilla, o de la sarsuela del passat mes de setembre i la bona acollida que ha tingut enguany la 9a mostra de teatre amateur de PLF, que aquests proper diumenge presenta Tirant Lo blanc al teatre de PLF.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics