URGENT

El Govern millorarà la qualitat de l’abastament d’aigua a Palafolls i 10 municipis més del Maresme

Compartiu aquesta història

El Govern ha aprovat aquest dimarts l’execució de les obres per a la millora i ampliació del traçat d’interconnexió de les xarxes d’abastament del Maresme Nord i Aigües Ter Llobregat, amb l’objectiu de garantir la millora i qualitat de l’abastament d’aigua a la comarca del Maresme per a l’horitzó de l’any 2026. En concret, l’actuació forma part d’un projecte global que permetrà millorar l’abastament a onze municipis de la comarca entre ells PLF.

L’actuació forma part d’un projecte amb un pressupost d’execució de 35 milions d’euros que millorarà l’abastament als onze municipis de la comarca .

La millora de l’abastament d’aigua, possibilitarà garantir l’abastament en una zona que ha experimentat un important creixement en els darrers anys. Al mateix temps, l’obra aprovada aquest dimarts es presenta com a una nova font d’abastament en una comarca que depèn de l’aigua de la dessalinitzadora de Blanes i de l’aqüífer de la Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics