URGENT

Avui es preveu aprovar inicialment el pressupost de Malgrat de Mar per proper exercici.

Compartiu aquesta història
És un dels punts més importants del ple de Malgrat d’aquests vespre. La sessió té en total 19 punts a l’ordre del dia, un dels més llargs dels últims temps.
A banda de tractar els pressupostos del proper any del consistori malgratenc, també es preveu aprovar les noves ordenances fiscals, és a dir els imports dels nous impostos municipals i preus públics.

Ja fora de les finances i de la hisenda municipal, el consistori iniciarà els tramits per licitar les obres de nova caserna de la policia local de Malgrat.

A l’igual que va fer PLF en el passat ple municipal, Malgrat haurà d’aprovar en el ple el conveni subscrit entre les dues administracions per tal que el sector de la balconada de Malgrat, pugui connectar les seves aigües brutes al sistema de clavegueram de Ciutat Jardí i també pugui rebre aigua corrent. A PLF el tema va suscitar reticències de l’oposició, ja que tot i ser una demanda de Malgrat de Mar, és el propi ajuntament malgratenc qui tot i connectar-hi cases del seu terme, després no deixarà passar, de moment les aigües brutes pel seu municipi i s’haurà d’habilitar una depuradora.

El ple de Malgrat inclou en la sessió d’avui un total de 4 mocions presentades pels diferents grups municipals. Dues d’elles ja van ser presentades en caracter d’urgència en la passada sessió però els vots dels socialistes i del PP van tumbar la urgència i per tan s’han hagut de presentar de nou. Una d’elles tracta del correllengua 2007 i la segona vol paralitzar les obres que han d’extreure sorra del litoral malgratenc per tal de protegir els pous de captació de la desaladora de Blanes.
La sessió del ple començarà, com és habitual ja en aquesta legislatura a les 7 de la tarda a al sala de plens de Malgrat de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics