Ja no hi ha entrades pel concert que Gòspel Viu farà demà a Girona.

El concert serà la repetició del que ja va fer la formació palafollenca el mes passat en la que es van fer acompanyar per una orquestra de cambra i una big band. El repertori que oferiran, és la versió simfònica del seu segon espectacle, The Gospel Experience, que ja van estrenar amb molt d’èxit el passat dia 20 a l’auditori de Girona.
Per al concert de dissabte ja no queden entrades com assegura el director de la formació, Moisès Sala.

El concert de dissabte servirà a més per gravar un Cd i un DVD d’aquests espectacle de gòspel simfònic, que es posarà a la venda presumiblement el proper mes de Febrer. Sala destaca que les empreses encarregades de gravar l’acte, tan per vídeo com l’àudio, són empreses de coneguda professionalitat.

El segons concert del Gospel Experience in simphony començarà dissabte a les 10 a l’auditori de Girona, i d’entrada serà l’última representació d’aquests espectacle, tot i que Sala assegura que promotors culturals i ajuntaments ja s’han interessat per poder acollir aquests muntatge dels palafollencs Gòspel Viu.

Gòspel Viu va néixer l’any 2002 al nostre municipi i actualment aglutina una setantena de veus, que desinteressadament participen en aquests projecte musical, que en aquests 5 anys de vida, ja han actuat al palau de la música, o a l’acte de celebració del centenari de diari Mundo Deportivo, amb la presència de nombroses autoritats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics